tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post3855475007876210516..comments2022-09-22T15:29:41.352+02:00Comments on No emocionālā skatu punkta: Turku zirņu un turku jogurta biezpiena pankūkas (bezglutēna)Līga Kristahttp://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-32032204967474930092012-10-22T12:41:40.526+02:002012-10-22T12:41:40.526+02:00Es reizēm cepu Grietas pieminēto brauniju, tiešām ...Es reizēm cepu Grietas pieminēto brauniju, tiešām dievīgs, vienīgi cukuru gan droši var likt vismaz 2-3 reizes mazāk. Blenderēšanai par pamatu var ņemt arī vārītas vai konservētas pupiņas, vai arī vārītus turku zirņus, esmu taisījusi arī no pelēkajiem zirņiem (tad gan prasās drusku vairāk cukura).<br /><br />Turku zirņu pankūkas izskatās labi, būs jāpagatavo (no eksperimentiem ar pH diētu skapī mētājas turku zirņu paciņa; ātri vien atgriezos pie kviešu miltiem, jo tie kompromisa saldumi garšo, nu, pēc kompromisa :))Antuanetehttps://www.blogger.com/profile/03597018657206467592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-3792328350497078832012-10-21T13:17:00.904+02:002012-10-21T13:17:00.904+02:00intresanti:)
/ šie http://graudaspeks.lv/index.php...intresanti:)<br />/ šie http://graudaspeks.lv/index.php/receptes/piragi-un-smalkmaizites/137-mazliet-savadaks-braunijs arī sanāk labi:) un neviens pat nevar uzminēt no kā ir:)Anonymousnoreply@blogger.com