tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post2480431624340744312..comments2022-09-22T15:29:41.352+02:00Comments on No emocionālā skatu punkta: Eksotiskie augļi, graudaugi un dārzeņi/granadillaLīga Kristahttp://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-82522483387306131042015-01-29T21:40:40.744+01:002015-01-29T21:40:40.744+01:00Pārsmējos par vīra reakciju aprakstiem...:) Par ba...Pārsmējos par vīra reakciju aprakstiem...:) Par banānveidīgo augli (ko sauc platano) - tas nāk no maiju virtuves, un Meksikā no tā cep izcili garšīgus čipsus, ko ēd klāt "stiprajiem" ēdieniem. Vēl tas ir ļoti garšīgs lēni sautēts sviestā ar cukuru & kanēli + saldējumu :) Sandrahttps://www.blogger.com/profile/11718210928048785064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-81702423787515396762012-01-24T21:01:16.286+01:002012-01-24T21:01:16.286+01:00:) Paldies. Smieklīga adrese... :):) Paldies. Smieklīga adrese... :)Zanehttps://www.blogger.com/profile/17367163516749754735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-55074333187923586182012-01-17T23:55:41.052+01:002012-01-17T23:55:41.052+01:00Zane: http://simplyrecipes.com/recipes/how_to_cook...Zane: http://simplyrecipes.com/recipes/how_to_cook_and_eat_an_artichoke/Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-28020136476044488952012-01-16T22:14:45.890+01:002012-01-16T22:14:45.890+01:00Varbūt pie tiem dažādajiem eksotiskajiem ēdamajiem...Varbūt pie tiem dažādajiem eksotiskajiem ēdamajiem arī pieraksti, kā tādu ēst?.. Kā, piemēram, ēd artišoku? Izklausās, ka visiem garšo.Zanehttps://www.blogger.com/profile/17367163516749754735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-81934534926441600592011-10-26T14:35:37.164+02:002011-10-26T14:35:37.164+02:00Beta: man, kā vēsturniecei, tagad viss ir skaidrs ...Beta: man, kā vēsturniecei, tagad viss ir skaidrs :P <br /><br />Ps Bet, ja nopietnāk, tad kaut kas tajā ēšanā ir no psiho***.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-34042526315573947852011-10-26T12:42:18.129+02:002011-10-26T12:42:18.129+02:00Līga, labāk ne, jo bez mērces MAN paliek vairāk. :...Līga, labāk ne, jo bez mērces MAN paliek vairāk. :D :D :D<br />Protams, jārēķinās, ka jāpagatavo kaut kas tiem citiem, bet ar to var visādi tikt galā. :)raimondahttps://www.blogger.com/profile/16600769575242423599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-12245411510182742092011-10-26T09:44:55.500+02:002011-10-26T09:44:55.500+02:00Raimonda - varbūt izvēlies izcili garšīgu mērci u...Raimonda - varbūt izvēlies izcili garšīgu mērci un pamēģini vēl vienu reizīti? :)<br /><br />Beta - ņemot vērā, ka viņš bija tas, kurš pirms daudziem gadiem man iemācīja suši ēst (un ne jau ar vienu reizi, bet neatlaidīgi vismaz, šķiet, gada garumā) - es teiktu, ka šis ir "ko sēsi to pļausi" :)Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-29996878079007918802011-10-25T11:42:30.222+02:002011-10-25T11:42:30.222+02:00Beta: nabaga Didzis.Beta: nabaga Didzis.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-56252004425497847152011-10-25T10:00:23.539+02:002011-10-25T10:00:23.539+02:00Artišoks...manas acis aizveras un labpatikā atcero...Artišoks...manas acis aizveras un labpatikā atceros superīgo garšu...<br />Tā ir leita, kas man sasodīti garšo, bet nekādi neizdodas iegalvot savējiem, ka tik tiešām ir ēdama. :)raimondahttps://www.blogger.com/profile/16600769575242423599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-68765777008615909782011-10-25T08:14:41.128+02:002011-10-25T08:14:41.128+02:00DL: Man Tev ir ideja nākamajam blogam - pastāsti, ...DL: Man Tev ir ideja nākamajam blogam - pastāsti, kuru Swe nopērkamo produktu (ne obligāti eksotisko) Tev visvairāk pietrūktu, ja Tu aizbrauktu no turienes?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-29669641555940038222011-10-25T07:27:39.397+02:002011-10-25T07:27:39.397+02:00Daphne: labrīt, Līgucīt!!! Es smējos no sirds, kā ...Daphne: labrīt, Līgucīt!!! Es smējos no sirds, kā anekdote labam rīta sākumam! Principā zinu, ka es reaģētu līdzīgi kā Didzis, nelabprāt eksperimentēju, lai gan vienmēr atrodas arī kāda ēdampērle, kas rezultātā aizrauj :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-77201491411405521172011-10-24T21:34:26.767+02:002011-10-24T21:34:26.767+02:00Jebkas jau, ko cep mamma, ir tik bezgalgaršīgs, ti...Jebkas jau, ko cep mamma, ir tik bezgalgaršīgs, tiesa! manam bērnam būs krietni savādākas bērnības garšas kā man, viņai karbonāde būs tā eksotika.<br /><br />Jā, DL tas ir viens no pašiem burvīgākajiem ārzemju bonusiem :) Latvijā man allaž bija jābrauc pakaļ kā minimums uz SKY vai Stockmann, biežāk uz Gormet Studio vai Gemoss, lai nopirktu sastāvdaļas kam nelatviskākam. Un svaigas nelatviskas lietas kā okru - aizmirsti, ka dabūsi, vai zināsi, kur dabūt.<br /><br />Kvinoja sviestā - vakardien parasti vārīto kvinoju sacep uz pannas ar krietnu daudzumu sviesta, oij ku neveselīgi, bet vismaz apēdām :)<br /><br />Un kvinoju vajadzētu mums lietot vairāk.Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-89939644328016744222011-10-24T20:36:52.685+02:002011-10-24T20:36:52.685+02:00Ari mes seit LV perkam kvinoju un amarantu :) star...Ari mes seit LV perkam kvinoju un amarantu :) starp citu kvinoja bija pamatputra bernam lidz gada veumam, kad vinam vienkarsi pargaja apetiite uz putraam. Tajaa ir loti dauz vertiigu lietu ;~)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-30911768237076548742011-10-24T20:31:44.176+02:002011-10-24T20:31:44.176+02:00DL: Vai šis nav viens ļoti feins ārzemēs dzīvošana...DL: Vai šis nav viens ļoti feins ārzemēs dzīvošanas bonuss? Protams, arī LV kaut ko no minētā var dabūt, bet - reti un, visticamāk, par baisām cenām. Es vakar tirgū nopirku okru, rīt vajadzētu pagatavot, viņnedēļ krāsnī cepām kastaņus.<br /><br />Un kā tu gatavoji kvinoju sviestā? 'Parastais' veids man pašai ne visai gāja pie sirds.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3754676541573453220.post-85066834164789216962011-10-24T20:23:44.953+02:002011-10-24T20:23:44.953+02:00Drosmīgi mēģināt pieradināt kādu citu nevis sevi:)...Drosmīgi mēģināt pieradināt kādu citu nevis sevi:) Neko no tā visa arīdzan neesmu ēdusi, bet briseles kāpostu droši liktu mutē:) .. bet karbonāde tik un tā uz šķīvja tiktu pirmā, ja vien to ceptu kāda no Omēm:) vai Opjiem:)...ar cieņu un smaidu,..https://www.blogger.com/profile/16060467708150924850noreply@blogger.com